maanantai 1. kesäkuuta 2015


Tänään heräsin puhelimen muistutukseen "Fox&Rabbit 4 vuotta". Ihanaa, pieni kauppani täyttää jo neljä vuotta, oli ensimmäinen reaktioni. Sitten muistin, että minun pitää myös tänään ilmoittaa surullinen uutinen siitä teille ihanat asiakkaat, että kaupan ovet sulkeutuvat 11.7.2015.

Kaupan neljä vuotta ovat olleet ihania! Liike on muuttunut joka vuosi rakkaammaksi, mutta myös työläämmäksi tuotevalikoiman kasvaessa. Neljään vuoteen mahtuu paljon hienoja muistoja, monia ihania ihmisiä keneen olen tutustunut, superkivoja bailuja teidän kanssanne ja myös kauniita sanoja teiltä minulle, sekä kaupasta että tuotteista. On ollut ilo tuoda Kallioon suomalaista designia omalla tyylilläni ja kuulua kivijalkayrittäjiin siellä. Tunnelmia lopettamisesta on vaikea pukea sanoiksi. 

Haluan sanoa sydämestäni suuren kiitoksen sekä teille asiakkaille että mielettömän hienoille suunnittelijoille, joiden tuotemerkkejä olen saanut näiden neljän vuoden aikana edustaa. Myyntipäiviä on vielä jäljellä 22, ja toivonkin vielä näkeväni monet teistä kaupalla. Lopettajaisjuhlatkin pidetään, niistä infoan myöhemmin.

Unelmat jatkuvat ja kaikki on mahdollista. Ehkä joku päivä vielä kauppa aukeaa uudelleen, sitä ei koskaan tiedä. Tällä hetkellä on hyvä näin; haluan hengähtää, kokeilla normaalia työarkea ja nauttia hieman vapaastakin. Fox&Rabbit on silti sydämessäni aina.

Henna / Fox&Rabbit
+358 45 8829555 / foxandrabbitshop@gmail.com
Vaasankatu 6, Helsinki / www.foxandrabbitshop.fi / www.facebook.com/foxandrabbitshop
Instagram: @foxandrabbitshop

Ei kommentteja: